Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No co TY ^^ Taka mała ilość to jest nic, pamiętam jak raz tyle spaliliśmy z kolegą w lesie. Ni chuja, żadnych efektów. Więc wkurwiliśmy się i odjechaliśmy na swych jednorożcach do domu ^_^

Opublikowano

No co TY ^^ Taka mała ilość to jest nic, pamiętam jak raz tyle spaliliśmy z kolegą w lesie. Ni chuja, żadnych efektów. Więc wkurwiliśmy się i odjechaliśmy na swych jednorożcach do domu ^_^

To chyba paliles majeranek. Jezeli masz dobrego prawdziwego skuna to moze cie trzymac nawet do 6-7 godzin. 1 lufa skuna wystarczy by źrenice sie zryly wiec Yagami na nastepny raz pal ziolo nie przyprawy do zupy.

Opublikowano

mam 16.

ale zazwyczaj mieszkałem u babci wcześniej. to paliłem trochę i nie pamiętam jakie miałem źrenice xD

a teraz mieszkam u matki i nie chciał bym wpaść :D

więc jak to jest w końcu?

9a01b4d8baee7877bf53e89f470a54e8.gif?1311669849

Opublikowano

witam.

czy jak bym np. spalił poł grama marihuany to czy miał bym rozszerzone źrenice?

Rozszerzenie będzie widoczne oraz źrenice nie będą reagowały odpowiednio na światło itp.

Opublikowano

To chyba paliles majeranek. Jezeli masz dobrego prawdziwego skuna to moze cie trzymac nawet do 6-7 godzin. 1 lufa skuna wystarczy by źrenice sie zryly wiec Yagami na nastepny raz pal ziolo nie przyprawy do zupy.

A w to że mam słonia w karafce też wierzysz? =] Nie wiem czy pisząc odpowiedź mojego posta byłeś najebany, zajarany ale przeczytaj go jeszcze raz to może zrozumiesz o co w nim chodziło ;)

Opublikowano

Yagamiemu chodziło o to , że tak naprawde miał mocnego tripa, przecież wsiedli na swoje jednorożce i odjechali na nich do domu.

Niestety, wytłumaczony żart przestaje być śmieszny ...

Eh.

63989389769756300986.png

Opublikowano
Jezeli masz dobrego prawdziwego skuna to moze cie trzymac nawet do 6-7 godzin. 1 lufa skuna wystarczy by źrenice sie zryly

Nie polecam palic skuna, bo skończysz jak makys.

@top

tak.

; )

Opublikowano

Nie polecam palic skuna, bo skończysz jak makys.

@top

tak.

Czyli jak ? Jak ja skonczylem ? To na chuja palic zwykle zielsko jak faza z takiego gowna trzyma max do 1 godziny i to jeszcze bez wiekszych rewelacji ?

Opublikowano

Czyli jak ? Jak ja skonczylem ? To na chuja palic zwykle zielsko jak faza z takiego gowna trzyma max do 1 godziny i to jeszcze bez wiekszych rewelacji ?

Widzisz niektorzy poprostu nie wiedza po co sie pali i co wlasnie to oznacza . Sa rozne rodzaje trawy wychodzuj sobie ak47 i bedzie mocne a nie palisz chemie.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +